West Ham – Rapid Vienna

Två raka BLGM-spel in, nu till ett underspel i Europa League.

Tror på en rotation hos Londonklubben. Moyes var inte direkt blyg med att rotera i exempelvis EFL Cup mot Manchester United, bytte i stort sett hela laget och lyckades ändå få med sig ett starkt resultat.

West Ham vann samtidigt sin första match i Europa League-gruppen och är inte under någon form av press, utan kan vila spelare och göra sig redo för helgens Premier League-match istället. Europa League kommer att prioriteras, men inte riktigt i den här matchen.

Detta får mig därför och tro på en jämnare match än vad spelbolagen verkar tro. Jag tror fortfarande att West Ham vinner men att det inte blir med så många bollar. Rapid Vienna är mer i ett pressat läge efter förlusten i sin första match. Full pott skulle såklart vara dunder, men en pinne är också väldigt bra på förhand sett till att man är stora underdogs i matchen.

Jag tror på 1 eller 2-0 West Ham. Ingen superkross som sagt, mer att West Ham gör ett par mål och försöker stänga matchen för att sakta med säkert byta ut några A-lagsspelare.

Under 3.0 mål passar nog fint här. Vi får pengarna tillbaka vid tre mål.

Spel: Under 3.0 mål

Insats: 5/10

Odds 1.98 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: larssonl