Zlatan mål firas lillördagen med – Spela & Streama live!

Se Zlatan göra mål! Visst skulle det sitta fint med att fira lillördagen 8/5 med ett par Zlatan mål. Ett eller flera mål av Zlatan kan dock inte garanteras inatt när hans Los Angeles Galaxy möter Columbus Crew i MLS men vi finner det ändå mycket troligt att så sker efter hans makalös säsongsstart med nio mål på åtta matcher.

Streama Zlatan live

Champions League semifinal mellan Ajax och Tottenham i all ära denna lillördagsafton 8 maj men det är nattens MLS match Columbus Crew – Los Angeles Galaxy med Zlatan Ibrahimovic som drar till sig vårt största intresse gällande spelmöjligheter. Matchen startar klockan 01:30 och man kan spela odds och streama Zlatan och matchen live på antingen Bet365 eller Unibet TV. Pengar måste dock finnas på spelkontot för att live streaming ska bli tillgängligt.

Zlatan mål till odds 2.10

Oj oj oj vad Zlatan levererar därborta i staterna, precis som han alltid gjort i hans sagolika karriär. Amerikanska MLS är kanske inte den största och mest prestigefulla av alla världens fotbollsligor men ingen kan ta Zlatans exceptionella fotbollskunnande ifrån honom när han vid 37 och ett halvt års ålder är med och dominerar ligan. Zlatan är tvåa i skytteligan, trots att han missat två omgångar, med totalt nio fullträffar på åtta matcher.

Vi har fått se Zlatan mål i alla hans matcher utom en hittills. Kanske inte så märkligt då att vi fortsätter på den inslagna vägen enligt våra tidigare speltips med Zlatan som målgörare. Passa på att streama och se målskytten Zlatan under kanske hans allra sista fotbollssäsong i livet.

Lillördagstipset 8/5: Minst ett Zlatan mål görs i matchen Columbus Crew – Los Angeles Galaxy till oddset 2.10 @ Bet365 här.

MLS fotboll inatt

01:00 Atlanta United – Toronto FC
01:30 Columbus Crew – Los Angeles Galaxy
02:00 Chicago Fire – New England Revolution
02:00 New York Red Bulls – Montreal Impact

Alla matcherna kan du streama och spela på live hos något av ovanstående två spelbolag.

Inlägget Zlatan mål firas lillördagen med – Spela & Streama live! dök först upp på Svenskt Spel.

Tags: