PSV tar tag i problemen?

Oddset, Fredag, 14:e Februari, 2014

Ganska svårtippat på Fredag, och det är en sådan dag då allt kan sitta klockrent, men det kan också gå åt fanders. Bara att sätta sig ner, rynka pannan och hoppas att man sedan gjort rätt val. Börjar känna mig hemma i den franska andra-ligan nu och här hämtar jag veckans överodds.

”Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Jag lirar mina spel på: http://betway.com/se/sports-betting/?s=bw31056&a=bwadid46260

Fredagens bästa spel på ”säker” favorit

PSV Eindhoven-Heracles    1:a. Odds: 1,30 hos Betway

Holländsk Fotboll, Eredivisie

PSV har väl knappast förtjänat att vara så här klar favorit, men jag tror detta är ett bra spel. PSV måste få spelet att stämma snart och senast slog man ju topplaget Twente med 3-2. I längden tror jag ändå att PSV tar sig något uppåt i tabellen även om ligatiteln lär vara hel-körd. Heracles är inget tokigt lag och kan ibland slå till. Var dock inte alls något vidare senast då man bara spelade 1-1 hemma mot Cambuur. 30% avkastning för PSV på hemmaplan tycker jag faktiskt ändå duger.

Fredagens bästa överodds

Istres-Tours    1:a. Odds: 2,30 hos Betway

Fransk Fotboll, Ligue 2

Tours har varit lite upp och ner efter nyår, men i min spå-kula tror jag inte man har kapacitet att haka på de de andra topplagen. Åkte dit i måndags hemma mot Nancy med 1-3 och försvarsspelet har enligt rapporter varit något givmilt. Istres slåss för nytt kontrakt, och man tar de flesta av sina poäng hemma. Här har man en trygghet i sitt spel och ett nedåtgående Tours tror jag är fullt överkomligt.

Fredagens bästa skrällodds

Greuter Fürth-Karlsruhe    2:a. Odds: 4,00 hos Betway

Tysk Fotboll, 2. Bundesliga

Lurig match för Greuter Fürth som har Karlsruhe bara 4 poäng bakom sig i tabellen. Karlsruhe spelar en bra bortafotboll, samtidigt som Gr.Fürth ibland har vissa problem med sitt offensiva spel på hemmaplan. Greuter Fürth trivs helt enkelt bättre när man får större ytor att spela på. Det kan bli svårt att få det här mot ett tight spelande Karlsruhe, och jag tycker nog oddset på bortagänget kan motivera ett litet spel.

Lycka till//Geezer