Varför?
Tipshunter startade först som en egen liten spelblogg där jag ville dela med mig av mina speltips och samtidigt även ha lite koll på alla spelrader som lämnades in. Jag har alltid gillat att kolla runt på nätet och leta efter information som skulle ge mig det där lilla extra för att lyckas i tippandet. Det var då jag upptäckte en hel del duktiga och hängivna tippare som gärna delar med sig.

Vad?
Tipshunters grundidé är att sammanföra all den information till en gemensam plats som läsare lätt kan hitta till och därefter välja bland de hundratals spelförslag som listas varje vecka. Läsaren ges möjlighet att snabbt och enkelt hitta till den efterlängtade informationen utan att behöva gå igenom tusentals sökresultat från exempelvis Google. Sajten är på svenska och vänder sig till publiken i Sverige men även resten av Norden.

Hur?
Speltips och inlägg som tipshunter.com presenterar kommer från en mängd olika källor på internet framför allt ifrån Sverige. Det mesta av innehållet kommer in via RSS flöden som går igenom en viss anpassningsprocess och presenteras på ett snyggt och enkelt sätt för användaren. Innehållet som kommer från andra sajter presenteras inte i sin helhet utan endast som en liten  ”teaser” som i sin tur leder till original källan.  På det sättet missgynnar man inte skaparen utan snarare tvärtom.

Har du en egen spelblogg eller vill tipsa om en? Kontakta mig

Vem?
Tipshunter drivs helt privat av en enda person och är, för närvarande, inte vinstdrivande. Sajten betraktas som ett hobby projekt där jag förenar några favorit intressen.

Kom ihåg!
Spelförslagen är oftast skrivna av hobby tippare som har ett brinnande intresse för spel på sport. Spelförslagen ska inte betraktas som vinstgaranti utan endast som en individs syn på resultatutgången.

Edit: I december 2015 tog Bettinstugan.se över driften av Tipshunter.com och sidan drivs inte längre av grundaren Dejan.

Tack för ordet.
Team Tipshunter