Vinnarna av Den tolfte spelaren: Team Betsson-truppen till EM-kvalet mot Österrike

Team Betsson-truppen i EM-kvalet borta mot ÖsterrikeSverige åkte ut tidigt i förra EM och tog sig aldrig till VM. För att ge den svenska landslagstruppen lite extra stöd på läktaren hade vi därför en tävling om biljetter till den första EM-kvalmatchen borta mot Österrike. Sex spelare från hela Sverige vann och får ta med sig varsin vän och se matchen på plats i Wien. Vi kommer dessutom fortsätta att stötta Sverige med fler tävlingar genom hela EM-kvalet.

Erik Hamrén presenterade tidigare i dag den svenska landslagstruppen till den inledande EM-kvalmatchen borta mot Österrike den 8 september. Kapten Zlatan Ibrahimovic  går en kamp mot klockan, men är uttagen i truppen, liksom de tre debutanterna Nabil Bahoui (AIK), Emil Forsberg (Malmö FF) och Branimir Hrgota (Borussia Mönchengladbach).

Precis som landslaget inleder Team Betsson  vägen till EM i Frankrike 2016 i Wien. Detta genom att stötta våra blågula hjältar på plats. Sex Betssonspelare vann varsin plats i truppen efter att ha samlat ihop poäng mellan 11-25 augusti och vunnit biljettlotteriet i vår kampanj ”Den tolfte spelaren”. De får därför ta med varsin vän till Österrike för att se den spännande matchen live från läktarplats!

Team Betsson vs. Österrike

Patrik N. (Halmstad)

Alex R. (Västerås)

Afrim H. (Upplands Väsby)

Micke H. (Norrköping) 

Hannes dR. (Hörby)

Michael O. (Saltsjö-Boo)

Varje spelare med vän får flygbiljetter ToR till Wien, med välkomstmiddag och 2 nätter på  ett fyrstjärnigt hotell. Inför  matchen får de dessutom varsin landslagströja och matchbiljetter på den svenska läktarsektionen. Vi fortsätter att stötta Sverige genom hela EM-kvalet så håll utkik efter fler tävlingar och chanser att vinna biljetter här på sajten.

Stort grattis till spelarna som blev uttagna – kom igen nu Sverige!

The post Vinnarna av Den tolfte spelaren: Team Betsson-truppen till EM-kvalet mot Österrike appeared first on Betsson Blogg.