Helgens säkra

Idag tänkte jag dela med mig en del banko matcher med ganska lågt odds.
(Idag blir det korta motiveringar pga tidsbrist)

 

Malaga– Real Madrid   2:a   odds: 1.36
Real Madrid går som tåget! Malaga kan INTE stoppa dem.


Juventus – Torino   1:a   odds: 1.30
Turin derby! Juventus som verkligen dominerat i Serie A dem senaste åren håller formen uppe. Borta svaga Torino har nog inte mycket att sätta emot derby taggade Juve!


Roma – Inter   1:a   odds: 1.75
När dessa två lag möter varandra blir det alltid en härlig kamp. Det blir ofta väldigt fartfyllda och roliga matcher, så har det varit sedan Batistuta och Recobas tid.
Idag är Inter alldeles för dåliga för att kunna stå emot Roma. Jag tror att Roma vinner detta. Värt att tänka på är att Inters nya tränare Mancini är en väldigt defensiv orienterad tränare och fokuserar mycket på att hålla nollan och få in en boll på chans, Under 2,5 mål i matcher är ett annat spel jag skulle vilja rekommendera.


Sevilla – Granada   1:a   odds: 1.44
Sevilla spelar bra fotboll och är hemma starka. Granada har haft otroligt svårt att vinna det senaste och borta statistiken ser inte fin ut.


Fenerbahce – Eskisehirspor   1:a   odds: 1.40
Fenerbahce har svajjat lite i bortaspelet men på hemmaplan är man ett helt annat lag. Enkel seger.


Trabzonspor – Genclerbirligi   1:a   odds: 1.50
Trabzonspor gjorde ett tränarbyte för drygt 10 dagar sedan. Sedan dess har man slagit Galatasaray 3-0 på borta plan och säkrat avancemang i EL. Den nya tränaren är den tränare som dominerade med Fenerbahce förra säsongen och säkrade liga guldet så tidigt som i April. Ersun Yanals grabbar joggar hem detta.

 

ODDS: 9,35

//kicko

Dagliga speltips och rekar