Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher

Örebro – Färjestad

Matchtips: 1.
Örebro jagar en snabb revansch efter bortaförlusten mot Brynäs. ÖHK är favoriter, om än med liten marginal. Örebro har tre segrar på de fyra senaste matcherna och är hemmastarka. Färjestad har två förluster på de tre senaste matcherna och har gjort en sämre säsong än ÖHK så här långt. FBK har dock 3-1 i matcher och är bortastarka. Tipset utgörs emellertid av att Örebro drar det längsta strået – mycket tack vare det offensiva övertaget.

***

HV71 – Brynäs

Matchtips: 1.
Det är inget snack om att smålänningarna är favoriter i kväll. HV71 har tre vinster på de fyra senaste matcherna och är hemmastarka. Brynäs – som har två vinster på de tre senaste matcherna och oerhört mycket att spela för i bottenstriden – ska dock på intet sätt räknas bort. Gävle-gänget är emellertid bortasvaga, HV71 är ett riktigt bra hemmalag och Jönköpingslaget har 4-0 i inbördes möten den här säsongen. Känslan är att HV71 vinner redan under ordinarie speltid.

***

Modo – Frölunda

Matchtips: 2.
En match som Frölunda ska vinna under normala omständigheter. Frölunda har två segrar på de tre senaste matcherna och kämpar om en så bra placering som möjligt inför slutspelet. Modo – som har tre raka nederlag – är i princip avsågade i kampen om att undvika kvalspel. Öviksgänget är usla på hemmaplan, Frölunda är ett bra bortalag och har 4-0 i matcher. Tipset är att Frölunda håvar in tre pinnar.

Se SHL-matcher på datorn via C Sports