Småbarnspappa blev Lottomiljonär på födelsedagsrad

Säsongens sista Lottodragning i Sommarkrysset på Gröna Lund bjöd på två miljonrader på Lotto 2. Den ena av dessa var inlämnad på ICA Forsen i Bergeforsen och fanns med på ett system med åtta nummer för 48 kronor. Eftersom det var ett systemspel landade vinstsumman totalt på 1 078 269 kronor.

Under lördagskvällen fick Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson det stora nöjet att gratulera en något omtumlad man i 30-årsåldern.

– Då är det sant! Min mamma ringde precis och sa till mig att kolla upp raderna eftersom hon vet att mitt Lottosystem bygger på födelsedagar. Nu när du ringer vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen.

– Jag har bara vunnit lite småvinster genom åren och att bli Lottomiljonär känns ju helt galet. Extra roligt att vinna en miljon på just barnens och andra släktingars födelsedagsdatum. Vinstpengarna kommer perfekt för en småbarnspappa som tagit ut de sista föräldradagarna under sommaren.

– Med de här pengarna kan vi lösa lån för att stärka ekonomin. Dessutom kommer jag som är musikintresserad lägga en del på livekonserter. Underbart!

Den nyblivna miljonvinnaren i Bergeforsen önskar vara anonym.

Rätt rad Lotto 2 – lördag 15/8-15: 3-5-11-12-20-24-28

För mer information kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.