Speltips: Varberg – Syrianska | 11 augusti 2016 |

Varberg har nog inte givit upp hoppet om allsvenskan än och med en vinst idag kan man nog vända på den negativa trenden. Syrianska å andra sidan måste börja göra mål!

Varberg var länge med i toppen av tabellen, men nu har man förlorat tre av sina senaste matcher och nu har man halkat efter topplagen rejält.
Men det är en halv säsong kvar och visst har Varberg fortfarande chansen att vara med och fightas i toppen, åtminstone kvalplatsen. Idag får man chansen att vända trenden mot ett svagt Syrianska som inte vunnit på tio raka matcher. 
Syrianska har sammanlagt endast 2 vinster på hela 18 matcher. Trotts det bedrövliga resultatet är man ändå inte helt avslaget i botten. Fem poäng skiljer endast upp till Degerfors som ligger ovanför kvalstrecket. En vinst idag och man lär börja plocka fler poäng.

Vi är medvetna om att båda lagen gör få mål. Faktum är att båda lagen inte gjort något mål i två raka matcher så det är tredje gången gillt som gäller idag för båda lagen! Vi har en känsla att båda lagen ändå kommer göra mål idag.

Båda lagen gör mål – JA, ger ett odds på 2.05x pengarna hos Bet365, och via oss kan ni hämta välkomstbonus upp till 1000 kr.

Speltips: Varberg - Syrianska | 11 augusti 2016 |