Elfsborg – Malmö FF

Ligaettan och förra årets mästare Malmö FF åker till Borås för spel mot Elfsborg i sjunde omgången i Allsvenskan.

Elfsborg startade säsongen väl med en mycket stark vinst borta mot Kalmar där boråslaget stod för hela fem baljor. Därefter föll man i två raka matcher mot stockholmsklubbarna AIK o Djurgården men studsade tillbaka starkt mot Örebro i en 3-0-vinst för att sedan spela två raka kryssmatcher. Upp och ner – i vanlig ordning vill jag påstå och till det en massa målrika matcher som vi ofta får se när Elfsborg spelar.

Malmö FF kliver in till omgång 7 med en mycket komfortabel ligaledning eller för att vara exakt tre pinnar ifrån tvåan samt en match mindre spelad. Som det ser ut nu kommer MFF plocka med sig ytterligare ett SM-guld då jag anser det saknas utmanare – tidigt att säga – men så är fallet. 11 gjorda mål, fyra insläppta och lagets bästa målskytt är Pawel Cibicki med tre baljor.

Målfest i Borås? Vi har Allsvenskans målrikaste lag som ställs mot varandra.

Elfsborg med hela 14 mål och 11 bakåt och som jag nämnde spelar OFTA överspel (ö2.5 mål) i sina matcher. Kollar vi till Elfsborgs senaste matcher så har man spelat över 2.5 mål i sina 13/14 senaste tävlingsmatcher. Och när ligaettan MFF är på besök lär det inte bli sämre vad gäller antalet mål..

Jag spelar:

Att matchen går till över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål.

Spelet är hämtat hos Bethard – Spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bonus – Sätt in 500 kr och spela med totalt 1500 kr. Lås upp bonusen här: Bethard

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve