Karvina – Plzen

Kvällens andra speltips hittar jag i Tjeckien och ett stort värde i bortalaget Plzen som vinner match efter match.

Det brukar allt som ofta handla om Plzen och Slavia Prague i den högsta divisionen i Tjeckien men den här säsongen har Plzen visat något helt annat.

Vi minns i fjol när Plzen slutade tvåa just efter Slavia Prague som också innebär Champions League-kval. Det gick dessvärre inte hela vägen för Plzen som föll mot rumänska FCSB. Istället fick man hoppa till sista steget i kvalet vad gäller Europa League och löste den uppgiften enkelt mot AEK Larnaca under två matcher – och numera spelar Plzen alltså i Europa League.

Säsongen i den inhemska ligan har minst sagt börjat starkt. Det har radats upp vinster och faktum är att Plzen ÄN inte ens tappat något poäng i ligan utan vunnit samtliga 11 ligamatcher och har en otrolig statistik på 24:3 i målskillnad. Under Plzen har vi alltså Slavia Prague men det skiljer lagen hela 11 poäng.

Plzen gästar ikväll Karvina som gör sin andra säsong i högstaligan. I fjol slutade Karvina 10:a i tabellen vilket också får anses som mycket bra med tanke på att man höll sig kvar komfortabelt i ligan. Den här säsongen har startat halvsegt och man har redan förlorat sju ligamatcher på 11 omgångar. Två vinster har det blivit och totalt 8 poäng har spelats in.

Plzen löste 2/2 vinster mot Karvina i fjol och finns inte mycket som tyder på att Karvina ska kunna spräcka Plzens otroliga facit på 11 raka ligavinster. Betydligt bättre lag har försökt, ex har Plzen redan stött på samtliga i top 4 och bland annat Slavia Prague på bortaplan – och samtliga har alltså slutat i vinst.

Rak bortaseger fungerar fint runt 1.60 i odds men jag hittar värdet i att Plzen löser en vinst med minst två bollar till otroliga 2.91 gånger pengar. Spelvärde alla dagar i veckan med tanke på formen och hur man hanterat lagen hittills i Tjeckien.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve