Tottenham – West Ham

I senaste reken fick Tottenham förtroendet att vinna med minst två bollar mot Swansea på bortaplan som man också löste efter ett sent mål av Dele Alli. Nu återigen en Tottenham-rek och den här gången vankas det Londonderby när West Ham kommer till Wembley.

Känns som Tottenham är inne i en riktigt bra form i nuläget. Nyligen åkte man dock på en tung förlust med stora siffror mot ettan Manchester City men det är absolut inget konstigt i det med tanke på hur starka Manchesterklubben är den här säsongen. Men bortsett från City-förlusten har Spurs vunnit en del matcher på sistone eller rättare sagt sina 6/7 senaste och flera med högra siffror:

02.01.18 PL Swansea – Tottenham 0-2
26.12.17 PL Tottenham – Southampton 5- 2
23.12.17 PL Burnley – Tottenham 0-3
16.12.17 PL Manchester City – Tottenham 4- 1
13.12.17 PL Tottenham – Brighton 2- 0
09.12.17 PL Tottenham – Stoke 5- 1
06.12.17 CL Tottenham – APOEL 3- 0

Harry Kane fick börja på bänken mot Swansea men matchen innan dess stod engelsmannen för ett hattrick i 5-2-vinsten mot Stoke och är nu uppe på 18 Premier League-mål och ETTA i skytteligan. Ikväll förväntas Kane vara tillbaka i elvan. Mycket positivt trots att ersättaren Llorente stod för 1-0-målet som också var spanjorens första i Tottenham-tröjen i ligaspel.

Gästerna West Ham tog en oerhört viktig seger i senaste matchen mot West Brom efter 0-1-underläge. Detta gjorde också att West Ham tog sig förbi nedflyttningsstrecket och numera uppe på 21 pinnar och 16:e plats i tabellen. Dock långtifrån bra ännu med truppen man har men vi kan notera att nya tränaren David Moyes nu plockat tre st trepoängare sedan skotten anslöt sig till klubben.

Tottenham får förtroendet igen.. Kvällens hemmalag är på väg uppåt medan West Ham har långt kvar. Tror vi får bevittna en ganska komfortabel Spurs-vinst ikväll mot ett bortalag som har en mycket instabil backlinje och därav väljer jag också HCP-spelet med linan -1.5 mål – dvs vinst med minst två mål – och detta till 1.95 i odds hos spelbolaget Interwetten!

Jag väljer att investera 4/10 units på Tottenham -1.5 mål.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: manja