Speltips Manchester United – Stoke 15/1

Speltips Manchester United - Stoke 15/1

Manchester United
Under måndagskvällen stänger Manchester United och Stoke den 23:e omgången av Premier League. Hemmalaget förväntas föra den här matchen och ta tre enkla poäng mot ett Stoke i kris. Zlatan Ibrahimovic är fortfarande utanför truppen men Mourinho har bekräftat skadan som det annars varit väldigt tyst om, nu hoppas han och alla andra fans att Zlatan är tillbaka snarast. Det är tajt om Champions League platserna i tabellen och United måste ta tre poäng här för att behålla andraplatsen.
Stoke
Gästerna är fast i bottenträsket av ligan och det krävs en stor ändring i truppen om man ska klara kontraktet inför kommande säsong. Det är främst defensiven som satt käppar i hjulen och 47 insläppta mål på 22 matcher är allt annat än godkänt. Förvånansvärda siffror då Stoke rent historiskt haft en stark defensiv och alltid varit svåra att få hål på. Nu väntar en tuff bortamatch i Manchester mot ett hungrigt hemmalag.
Sammanfattning
En match där hemmalaget bör föra spelet på sin hemmaborg Old Trafford. Stoke kommer vara försiktiga med sina offensiva räder och skall försöka täppa igen bakåt. Dock blir detta en svår uppgift mot Manchester United som har en stark offensiv och kommer bäras fram av fansen. Vi testar ett målspel i det här mötet och spelar att båda lagen inte gör mål
Spela BLGM/Nej hos Bethard till 1,68 x insatsen