Atalanta – Napoli

Igår föll jag efter en 1-1-match mellan West Ham och Bournemouth (över 2.5 mål) detta trots en rad med målchanser. Idag testar jag återigen ett spel på samma målmarknad i matchen mellan Atalanta och Napoli.

Serie A är tillbaka efter några veckors uppehåll och jag tar mig direkt till den första matchen som startar redan kl 12:30.

Vi får alltså 1.90 på över 2.5 mål i Atalanta mot Napoli. Detta är utan tvekan spelbart och kommer dessutom spela med en hög insats. Vi har nämligen två mycket starka lag framför oss. Atalanta har förvisso tappat en del spelare inför säsongen men tycker trots det att man gör riktigt bra ifrån sig – och detta TROTS Europa League-spel – där man dessutom vann gruppen före lag som Lyon o Everton. Innan uppehållet slog man också Roma på BORTAPLAN med 1-2 och har nu klättrat upp till 7:e plats i tabellen – strax bakom EL-biljett (kval) – med samma poäng som 6:an Sampdoria. En mycket stark säsong helt enkelt! Tuppen upp för Atalanta som än håller en väldigt hög nivå.

Finns i princip bara positivt att prata om Napoli. Tabelletta i Serie A före giganten Juventus – säger det mesta – men ska vi ta fram något negativt är det Champions League som blev ett misslyckande. Dock en tuff grupp men tycker man bör ha klarat av uppgiften. Hur som, detta ger i alla fall Napoli möjligheten att fokusera ytterligare på Serie A och möjligtvis kanske spräcka Juves supersvit vad gäller ligatitlar? Hittills har det som sagt gått riktigt bra med bara en förlust på kontot och hela 16 vinster. Man har ett starkt lag med en fin offensiv och mycket underhållande att kolla på.

Som sagt, föll igår på överspelet som på förhand kändes riktigt bra. Jag testar lyckan återigen i spelmarknaden över 2.5 mål som känns väldigt bra i den här matchen. Vi har två mycket bra lag – framförallt offensivt – och jag är helt övertygad om att Atalanta kan hjälpa oss på traven vad gäller mål i matchen. Och samma vad gäller Napoli med sin superspets.

En underhållande match som går till över 2.5 mål. Klickas in direkt @ 1.90 i odds.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

Skribent: davve