Speltips Chelsea – Barcelona 20/2

Speltips Chelsea - Barcelona 20/2

Chelsea
Det vankas stormatch i London när Barcelona kommer på besök för det första mötet i åttondelsfinalen. Det är två lag i god form och inga större avbräck rapporterade inför matchen. Chelsea kommer ha ett enormt stöd på hemmaplan och det är viktigt att göra ett bra resultat då det väntar returmatch på Nou Camp. Antonio Conte kommer förmodligen satsa på en något mer defensiv linje i det här mötet och satsa på snabba omställningar från Hazard och de övriga offensiva krafterna i hemmalaget.
Barcelona
Det är ett svårläst Barcelona som kommer till London, trots att man vunnit de senaste matcherna har inte spelet fungerat till fullo. Defensiven i det spanska laget är ett frågetecken inför mötet mot Chelsea. I övrigt är det en självklarhet att Messi måste vakna på rätt sida under tisdagen för att Barcelona skall fungera framåt. Det ska bli intressant att se hur offensivt man vågar spela i den första matchen.
Sammanfattning
Ett riktigt hett möte att vänta på Stamford Bridge och de engelska fansen kommer göra allt för att bära sina spelare mot en vinst. Vi tror på en rätt så tajt tillställning där båda lagen kommer vara något försiktiga inledningsvis. Chelsea kommer bli tvungna att försöka gå framåt medan gästerna kan satsa på att sätta det defensiva spelet samt ställa om vid snabba kontringar. Vi är inte eniga med odds fördelningen inför det här mötet och anser att Barcelona är något för hög favorit till en vinst i London. Detta öppnar upp för en dubbelchans på Chelsea till 1,73 hos Interwetten.
Spela dubbelchans 1X till 1,73 i odds hos Interwetten.