Udinese-Torino 16/9

Tror på en jämn kamp här mellan två lag som har spelat till sig lika många poäng.

Udinese har satsat en hel del i sommar och jag tycker att laget på pappret ser fint ut. Udinese har dock inte startat säsongen bra, fyra poäng är inte fy skam, men spelet har inte sett bra ut. Jag tycker helt klart att styrkan i laget finns i mittfältet. Behrami har inlett säsongen väldigt bra och gör det defensiva bra. Jag tror mycket på Mandroga och Barak, men de måste höja deras lägstanivå. De Paul tror jag mest på i detta laget och han kommer ha en bra säsong. Machis är annars den spelare som jag mest fått ögonen på. Det finns en riktigt fin spelare där, han behöver definitivt ta smartare beslut, men det finns en grym speed och en bra teknik i den här spelaren. Nu har inte tränaren Velazquez fått mycket tid med laget, men jag tycker att laget i dagsläget underpresterar.

Torino hade en riktigt fin mercato. De värvade in klasspelare som Soriano, Meite, Izzo och Zaza. Torinos match mot Spal var väldigt nära att regna bort. Matchen fick avbrytas, men återupptogs senare och Torino tog en imponerande seger. Torino har haft ett svårt spelschema, men de har trots det spelat ihop fyra poäng. Mot Roma i premiären talade allt för ett kryss i slutet, men ett riktigt klassavslut från Edin Dzeko avgjorde den matchen. Jag tycker att Torino faktiskt har ett riktigt bra lag. Möjligtvis vänsteryttern som kan bli klart bättre, men annars har de ett riktigt bra lag.

Jag tycker att Torino har ett starkare lag. Jag tycker även att Torino är längre fram i deras projekt och jag håller Mazzarri klart bättre än Velazquez. Det ska sägas att jag tror det är störst sannolikhet att det blir kryss i denna matchen, men om något lag vinner tror jag starkt på Torino. När man får draw no bet på Torino till ett fint odds så spelar det utan tvekan. Jag spelar:

Torino draw no bet @ 1.869 hos Pinnacle, jag investerar 2.5 units!

Inlägget Udinese-Torino 16/9 dök först upp på Oddsfamiljen.