Bologna-Torino 21/10

Imorgon väntar en tuff match för Inzaghis trupp då de har en hel del avbräck och frågetecken.

Bologna öppnade säsongen väldigt svagt. Det var inte bara att de förlorade, men det var på sättet som de gjorde det och även att de hade väldigt svårt att göra mål. Jag tror att tränaren Inzaghi har fått ett svårt jobb här. I en klubb som Bologna finns alltid krav och när de gjorde stora förändringar på truppen i somras blev jobbet ännu svårare. Det är dessutom en ung tränare som inte har mycket erfarenhet. Ser man på truppen tycker jag att både backlinjen och anfallet har kvalitéer. Helander som jag tycker borde få mer beröm bör missa matchen, detta gäller även Palacio som jag tror trots sin ålder kan vara väldigt nyttig i anfallet.

Torino har två raka segrar nu och de kommer vilja fortsätta på den inslagna vägen. Jag tycker faktiskt att Torino har en väldigt fin trupp, nästan så att det snackas för lite om dom. Centrallinjen är väldigt stark och om man ska leta efter en svaghet så tycker jag det är på yttermittfältet. De köpte fina spelare i somras i Zaza, Soriano, Meite med flera. Meite har visat sig vara väldigt bra och han kan vara nyckeln imorgon. Framåt finns Falque som jag håller högst i Torino, Belotti håller jag också väldigt högt, men jag tycker inte att han kommer upp på den nivån som han gjorde förra säsongen. Torino har också en del avbräck, Zaza bland annat, men jag tycker de har truppen för att täcka dessa skador.

Bologna håller ingen jämn nivå. Torinos lägstanivå är högre och de har även riktiga klasspelare i Belotti och Falque som på egen hand kan avgöra matchen. När Bologna dessutom har en hel del avbräck så tror jag Torino kommer gå segrande här. Kryssrisken är trots allt stor och eftersom jag tycker att tränaren i Torino, Mazzarri, är en ganska feg tränare så tar jag säkerhetsbältet och spelar:

Torino draw no bet @ 1.6 hos Betsafe, jag investerar 2.5 units!

Öppna konto och rygga spelet. 100% bonus upp till 1000kr!


Riktigt schyssta bonusvillkor! Bonusen + insättning ska omsättas 4ggr till lägstaoddset 1,80. Klicka på bannern ovan för att öppna ditt konto och ta bonusen. Winners dare more!

Inlägget Bologna-Torino 21/10 dök först upp på Oddsfamiljen.

Tags: