Milan-Sampdoria 28/10

Intensivt spelschema väntar Milan och kommer de steppa upp eller kommer det bli för svårt?

Först väntar derbyt imorgon, efter det väntar Betis i Europa League på torsdag. Detta blir en väldigt tuff match och det blir inte många dagars vila för Milan. Milan har inlett Europa League med två segrar och de har inte spelat det allra bästa laget och det återstår att se hur Gattuso väljer att ställa upp laget. Men de har spelat med en del startspelare och jag tror inte de kommer ställa över samtliga startspelare. Min bild av Gattuso är att han tycker en klubb som Milan ska vinna i stort sätt samtliga matcher och jag ser inte han ta det lugnt i en match som denna, speciellt på San Siro.

Sampdoria tycker jag har öppnat denna säsongen lysande. Trots ett väldigt svårt spelschema så har de tagit 14 poäng och är helt klart med i kampen om Europaplatserna. De har tappat spelare som Zapata och Torreira och ersatt dom med Albin Ekdal och Defrel. Även om de inte håller samma nivå så tycker jag ändå att helheten i laget nu är bättre eftersom de förstärkt andra positioner i laget. Tittar man på pappret tycker jag heller inte att det är ett otroligt bra lag, men tränaren Giampaolo gör ett väldigt bra jobb. Centrallinjen i laget är bra, mittfältet skyddar backlinjen väl, samtidigt som de har fina spelare offensivt i Quagliarella, Gaston Ramirez och Defrel.

Milan ligger just nu på 1.5. Jag tycker det är alldeles för lågt, även om Milan legat på 1.9 så hade jag nog inte spelat på dom. Jag tycker att Sampdoria underskattas här och det är klart att Milan kan vinna matchen, men jag tror de får det oerhört svårt att vinna med två mål. När Milan dessutom har Europaspel mot ett svårt Betis tycker jag att oddsättarna har fel här. Jag tror att oddset kommer spelas ned i veckan och därför tar jag spel redan nu:

Sampdoria +1 @ 2.02 hos Bethard, jag investerar 4 units!

Bonuslir:

Sampdoria draw no bet @ 4.65 hos Nordicbet, jag investerar 1 unit!

Öppna konto och rygga spelet. 100% bonus upp till 1000kr!


Riktigt schyssta bonusvillkor! Bonusen + insättning ska omsättas 4ggr till lägstaoddset 1,80. Klicka på bannern ovan för att öppna ditt konto och ta bonusen. Winners dare more!

Inlägget Milan-Sampdoria 28/10 dök först upp på Oddsfamiljen.