Milan-Genoa 31/10

Milan har nu haft ett väldigt tungt spelschema, först var det derbyt mot Inter, Europaspel mot Betis och till slut en svår match mot Sampdoria. Nu väntar den uppskjutna matchen mot Genoa på onsdag. Milan tog en stark seger mot Sampdoria senast och Gattuso valde att byta till en 4-4-2 formation. Jag tror det var för att Higuain blev för ensam där uppe, men också för att Cutrone är tillräckligt bra för att starta. Milan kommer gå för en seger i matchen, de kan inte tappa mark mot övriga lag och Gattuso sitter redan löst i Milan.

Genoas ägare valde att sparka Ballardini trots att laget startat starkt. In kom den tidigare tränaren Juric. Juric har öppnat bra då de löste en poäng mot Juventus och sen fick med sig ett kryss mot Udinese. Jag tror att Genoa kommer ha ett högre målsnitt då Juric är en mer offensiv tränare än vad Ballardini är. Succéanfallaren, Piatek, har stannat lite i målskyttet, men jag tycker det är en riktig klassanfallare och det komma mål snart igen från anfallaren. Jag tycker om man tittar på pappret är det försvaret som står ut. Det är rätt svaga spelare på pappret och de har läckt defensivt.

Milan har spelat 9 matcher i ligan och de har släppt in mål i varje match. Nu har de valt att förändra formation och detta är en formation som enligt mig försvagar defensiven. I matchen mot Sampdoria var det Biglia och Kessie som skulle skydda backlinjen och de är inte tillräckligt bra för att sköta detta jobb. Gattuso berättade även att Caldara är skadad och kommer bli borta i ett par månader. Milan kan ta in Zapata, men jag håller inte honom speciellt högt. Det har varit många matcher nu på raken och det kan ske en brist på koncentration och då kommer en spelare som Piatek hugga på målchanser. Som jag skrev tidigare tror jag även att det kommer vara ett högre målsnitt under Juric i Genoa. Tittar vi på statistiken så har Milan 4/4 över 2.5 mål på hemmaplan, Genoa har 3/4 över 2.5 mål på bortaplan.

Jag spelar:

Över 2.75 mål i matchen hos Bethard, jag investerar 3.5 units!

Öppna konto och rygga spelet. 100% bonus upp till 1000kr!


Riktigt schyssta bonusvillkor! Bonusen + insättning ska omsättas 4ggr till lägstaoddset 1,80. Klicka på bannern ovan för att öppna ditt konto och ta bonusen. Winners dare more!

Inlägget Milan-Genoa 31/10 dök först upp på Oddsfamiljen.

Tags:,