Tidiga V75:an: Skoryck på g!

Mars månad är här på lördag! Då är det skoryck som gäller och V75 körs från Halmstad.
Här är tidiga analysen av omgången:

Tidiga V75:an: Skoryck på g!

                                                                                            Darling Mearas.

V75-1

Stoeliten håller mycket fin klass – 7 Darling Mearas gör sista starten i Sverige!
Visst är stoet väl förberedd för att avsluta på topp.

Tror 5 Hevin Boko blir tung att stå emot, med lopp i kroppen och visst blir det extra kul med Pippo på plats i Sverige som kör 1 Shadow Gar

V75-2

  • Tror läget bara kan vara positivt för 12 Randemar R.D. som slipper vara med om någon körning där framme. Kan få det väl serverat härifrån och möjlig chansspik!?

Kommer 5 Quite A Quality iväg bra från femtespåret är han att räkna med. Kommer till Halmstad med tre raka segrar!
Se upp för Maria Rosenbergs 3 It’s Time som jag tror kan överraska. Fått två lopp i kroppen och nu sitter Stefan Persson åter upp. Gör han om liknande insats som näst senast är han inte mycket sämre än främsta segerbuden.

V75-3

  • Jag tror det kan bli dags för 5 Västerboonthenews nu. Gjorde det klart bra senast och kändes som en klar nästagångare. Nu är det hemma på Halmstad igen och över kort distans är taktiken given för Carl Johan Jepson. Testa framåt! 

Blir inte enkelt då 4 Dante Boko har spår invändigt och Adrian Kolgjini försöker svara emot så mycket det bara går.
Skulle kunna öppna upp för annan – möjligen 8 Probo O P då som vi vet har rejäla fartresurser i sig, även fast Wilhelm Paal säkert ligger lågt denna gången.

V75-4

Stall Peter Untersteiner regerar här med två givna segerbud i 6 Cheerful Rivner och även 13 Darling Harbour.

10 Okaloosa Bell är inte långt ifrån dessa två och 7 Indian Front siktar på att ladda framåt direkt?
15 Ryssebo La Reine hade ett fint fjolår och gör årets första start nu. Behöver troligen loppet i kroppen.

V75-5

  • 5 Vlad del Ronco var verkligen briljant senast och såg ut att vara klassen bättre än motståndet. Kan helt klart ta andra raka V75-segern här.

10 Powderfinger och 11 Thriller N.P. är främsta motbuden i loppet och klart det blir lite svårare för dessa med bakspåren. Tycker dock framförallt Powderfinger är rejält i ordning inför det här.
Vill heller inte räkna bort 12 Callmeawinner som får det tufft härifrån så klart, men hon kan få en fin liftresa härifrån och Lars Järpedal har gjort ett kanonjobb med stoet!

V75-6

Har verkligen jobbat in och haft ögonen på 2 Adiago Trot i senaste starterna. Formen går det inte att klaga på, men han har verkligen inte haft marginalerna med sig.
Intressant nu med perfekt utgångsläge över korta distansen – dags att sätta dit efterlängtade segern nu!?

V75-7

  • Sannolikheten är stor att Roger Perssons åttaåring tar tredje V75-segern för året.
    6 Västerbo Exact har verkligen övertygat på slutet och framförallt insatsen på Åby senast var riktigt fin. Nu är han hemma i Halmstad för att visa hemmapubliken vad han kan. Når Thomas Uhrberg ledningen direkt så kan det bli tufft för övriga.

Bakom finns där flera motbud att se upp för.
4 J.H. Mannerheim och framförallt 5 Stepping Spaceboy är värst emot. 9 Pacific Face var helt överlägsen senast och Giuseppe Lubrano laddar framåt i tidigt skede. Ska även bli intressant att se 10 Transcendence efter hans Frankrike-äventyr.

Tags: