Dunav Ruse – Vitosha Bistritsa

Med lite tur kunde Basel – LASK Linz-matchen gå in, med två sena mål, och tredje raka vinsten för mig på Rekar.se.

Spel #158 hämtas från Bulgarien, Parva Liga mellan Dunav Ruse och Vitosha Bistritsa.

Skippar målspelen härnäst – som i övrigt gått väldigt bra den här säsongen – och väljer istället raka spelet i högsta divisionen i Bulgarien. Det är två lag som haft en tuff inledning den här säsongen, Dunav Ruse mot Vitosha Bistritsa.

Jag var lite sugen på et målspel även i den här matchen men väljer som sagt raka spelet istället. Målspelen ger väldigt bra i odds, dock är det bortalaget Vitosha Bistritsa som jag inte litar på alls. Det är ett lag med en otroligt svag offensiv och man har rättare sagt knappt någon målskytt i lagen. Samma problem var det i fjol och vill minnas att lagets bästa målskytt slutade någonstans mellan 4-6 mål. Inte mer än så.

Dunav Ruse har väl inte haft en så mycket bättre start. Dock tre poäng till skillnad från bortalaget som förlorat alla sina matcher. Dunav Ruse vann sin match på hemmaplan, och föll en hemma, och gör därmed sin tredje hemmamatch på säsongen. Hemmamatchen som man föll var mot storfavoriten Levski och det var inga som helst konstigheter att Dunav Ruse föll där. Men nu har man i alla fall chansen att ta sin andra seger – och ett mycket bättre läge ges helt enkelt inte när Vitosha Bistritsa kommer på besök.

Dunav Ruse kryssade hemma senast mot Vitosha Bistritsa – men brukar överlag vinna sina hemmamatcher mot laget. Jag tror på hemmaseger – Vitosha Bistritsa har öppnat upp säsongen otroligt svagt med förlust i alla sina matcher, och ytterligare en kommer här, förhoppningsvis.

Mitt 158:e speltips blir 1:a

Min insats på spelet blir 5/10 units

För mer information om hur jag delar upp min unitskala hittar ni här:

http://www.rekar.se/spreadsheet/jakob

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: jakob88