Sverige – Norge

Failade ganska grovt i min senaste rek som handlade om att Belgien skulle vinna med sex bollar – och lyckades dessvärre bara med fyra st. Tänkte mig att Belgien skulle ställa upp med ett bättre lag än så, och då hade man förmodligen också löst HCP-linan.

Jag återgår till mina målskyttespel och det är Sverige mot Norge som ska spela på Friends Arena.

Det är Alexander Isak som får spelet till 3.10 gånger pengarna hos Bet365. Svensken kommer från en kanonmatch borta mot Färöarna, och stod för två mycket fina mål. Ett nickmål, och följde upp med ett 2-0-mål ett par minuter senare. Hans andra mål speglade Isaks spelstil väl måste jag säga – framförallt hans mycket fina mottagning som FÅ spelare i landslaget besitter. En riktigt fin talang som BÖR ha spelat till sig en startplats i landslaget. Visst, det är Färöarna man ställdes mot som kanske inte är en supernation, men tycker man ser väldigt tydligt på Isaks otroliga talang.

Senast man ställdes mot Norge så blev det en underhållande match som slutade i SEX mål. 3-3 slutade matchen, och jag kan inte tänka mig någon tråkig tillställning i Sverige. Tvärtom. Det har snackats mycket bland spelarna hos båda lagen och samtliga är otroligt taggade inför detta mål. Jag tror det kan smälla – med mål o närkamper. En viktig match dessutom.

Jag synar Isak att göra ett mål och 3.10 är helt enkelt för bra för att inte spela – enligt mig.

Jag väljer 2/5 units.

Odds 3.10 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo