Villarreal – Betis Live Stream & Speltips La Liga 27 Sept

Intressant match i Villarreal har vi under fredagskvällen 27/9 när Betis kommer på besök. Det är förstås La Liga fotboll vi pratar om och inför den sjunde omgången gör tabellställningen gällande att Villarreal är åtta och Betis precis bakom på nionde plats. Bägge har spelat ihop åtta poäng vardera och har femte platsen i tabellen inom räckhåll i hädelse vid vinst för något av lagen.

Villarreal – Betis Live Stream

I mobilen, paddan eller på någon annan av dina skärmar kan du idag se på Villarreal – Betis Live stream utan att det kostar dig något hos Unibet. Det krävs endast att du är inloggad samt har en satt in en liten peng på ditt spelkonto. För när du har ett så kalat finansierat spelkonto så är vägen öppen för att streama massvis med sport dygnet runt alla dagar om året.

TILL UNIBET HÄR!

Speltips Villarreal – Betis

Dagens hemmalag Villarreal förlorade i förra omgången knappt med 2-1 borta mot Barcelona på Camp Nou. Dessförinnan hade Villarreal två raka vinster i ligaspelet. Lagets bästa målskytt såhär lång under den nyligen inledda säsongen är Moreno Gerard som gjort fem mål på sex matcher.

Gästande Betis har inte förlorat på sina fyra senaste matcher och kommer närmast från en ganska komfortabel seger över mittenlaget Levante. Betis bästa målskytt heter Loren med fem gjorda mål på sina sex spelade ligamatcher.

Vi kan konstatera att vi har två bra formstarka lag i Villarreal – Betis som också har en varsin riktigt vass målskytt i sitt lag. Detta finner vi vara rätt förutsättning för ett BLGM spel där oddset för att båda lagen gör mål ligger på 1.61 @ Unibet.

Oddsbonusar & Livebetting

Spela odds på sporter som exempelvis fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också både livestreaming och livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.

Inlägget Villarreal – Betis Live Stream & Speltips La Liga 27 Sept dök först upp på Svenskt Spel.