Barcelona – Dortmund

Två st kryssvinster inom loppet av fem dagar. Det är inte dåligt. Först en i Brasilien till 3.30, och sedan en måndags mellan Spal och Genoa, samma odds där.

Champions League och ett målspel mellan Barca och Dortmund.

Betydligt sämre odds i mitt nästa speltips – endast 1.61 gånger pengarna. Sällan jag väljer ett så lågt odds, men här tror jag den passar in perfekt. Det är att båda lagen ska göra mål och jag ser det som väldigt troligt. Vi fick se en 0-0-mach i Tyskland men det var en match som lika väl hade kunnat sluta i flera mål och jag vill minnas att Dortmund brände så in i helvete mycket målchanser och en straff.

Och nu är Barca på hemmaplan och katalanerna går aldrig från Camp Nou utan att göra minst ett hemmamål. Sedan har Barca i princip hela sin backlinje borta. Rättare sagt 3/4 spelare. Jordi Alba missar sin fjärde raka match. Alba är enligt mig kanske den allra viktigaste spelaren där bak – han gör samtidigt så otroligt mycket i offensiven och kombinerar sitt spel väl med ex Messi. Pique är avstängd och Semedo är skadad.

Detta ökar såklart chanserna för ett Dortmund-mål. Sedan har väl Barca långtifrån varit starka bakåt oavsett vilka som spelat den här säsongen.

Båda lagen gör mål!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve