Europatipset 12/1

Söndagens ET är som brukligt en salig blandning med ligor i Europa, men idag även träningslandskampen mellan Sverige Kosovo.

Olika tidpunkter för matchstart vilket gör att systemet till största del byggs på grundtankar och uppfattningar om hur lagen kommer att ställa upp.

Det finns fyra större favoriter på kupongen och vi spikar på detta systemförslag av två av dessa. Då även Manchester City finns med och har fin vinstchans gäller det att lösa utdelningen på andra sätt. Detta gör att vi behöver gå snävare på andra matcher för att få potential i systemet.

I Portugal finns i våra ögon en fin spik. Ett hemmastarkt Braga som förhoppningsvis fått upp ångan. Visserligen rätt hög %, men vinstchansen är densamma.

PSG ska som alltid ses med bra vinstchans. Har man vaknat på rätt sida så vinner man. Visst, % är lockande att gardera och har du tillräckligt med kronor att bygga system kan det vara ett alt. på vårt spelförslag lämnas laget ensamma.

Ett av kupongens drag är Bologna. Det blir allt som oftast en del mål när Bologna spelar och en gubbgardering (1-2) behöver inte vara fel. På mindre system kan bortalaget chansspikas.

Vi vaskar även Lille borta mot Dijon. En sådan ”halvkass” favorit har vi inte råd med.

Vårt spelförslag är på 720 rader och ses här >>>

Våra andelsspel idag, som finns i olika prisklasser, är följande:

Miljongänget SEX – 1895 kr/andel >>>

Miljongängets miljonjakt – 875 kr/andel >>>

Miljongängets skrällsystem – 295 kr/andelen >>>

Miljongänget 195 – 195kr/andel >>>

En nyhet är Miljongängets Lilla ET för under 100-lappen. Ett system som byggs på det spelförslag vi presenterar här på sidan.

Spana in det här >>>