Marseille – Angers

Lördagens första Ligue 1-match spelas mellan Marseille och Angers. Minst en bortapinne?

Blir en tuff match för Angers att ta en pinne borta mot Marseille, men chanserna finns där och 2.12x på oddset känns faktiskt väldigt bra på förhand.

Dels har Angers vänt på steken efter att ha gått igenom en tuff, ganska kort period med tre raka förluster. Numera har man fem raka utan förlust, två cupmatcher samt tre i ligan.

Men den stora anledningen är att Marseille saknar tre st viktiga pjäser och fyra ifall man räknar med Thauvin – som alltså varit borta hela säsongen. Kamara, Payet samt Sarr är ALLA avstängda och missar matchen. Tre tunga pjäser som spelar i stort sett hela tiden. Jätteavbräck, och vi får se hur Marseille klarar sig. Marseille är duktiga överlag och har spelare att ersätta – men ersätta rakt av, definitivt inte – och det kommer att kännas.

Jag tror hemmalaget kan få problem i den här matchen. Angers är rent generellt ett tufft lag att slå och det är sällan man förlorar matcher med ex stora siffror eller liknande – såvida men ej ställs mot PSG, på bortaplan typ.. Och sett till senaste matcherna mot varandra, eller sedan Angers tog sig upp till Ligue 1, så har man klarat sig väldigt bra mot Marseille och undviker allt som oftast förluster.

Jag väljer att investera 4/10 på X2!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: manja