Europatipset söndag

Vi lägger Stryktipsyran bakom oss och sätter tänderna i Europatipset. En sista reflektion kring gårdagens kupong – OM starkt överstreckade Fulham (75 %) tappat poäng – då hade utdelningen säkerligen varit minst 2 miljoner kronor. Vi hade garderat på alla system och stor uppsida fanns i våra system… Men – vi får vara nöjda trots allt! Andelar till dagens EU-tips finns längst ned i detta inlägg.

Europatipset då…vi bjuds på en härlig mixkupong. Som vanligt hittar folket megafavoriter som egentligen inte är så självklara. Inter, Milan & Villareal streckas samtliga över 70 % men mer korrekt värdering är snarare 55 %. Upplagt för bra utdelning om sådana lag kan fällas.

Vi börjar med spikarna, Ajax (83 %), Köln (55 %), Getafe (19 %), Lyon (51%), och Manchester City (62 %). Några av dem är en aning överstreckade men ändå inte orimligt – de föredras alla dagar i veckan före de vi nämnde i förra stycket. Getafe förtjänar ett extra omnämnande, 19 % är ruggigt fint och en spik som hjälper oss att sålla bort många oskarpa rader.

Mer vassa rader försöker vi ”bli av med” genom att plocka med överstreckade Marseille och Milan på vårt system. Två tecken som nog lämnas utanför systemet hos en hel del proffs.

Som vanligt använder vi det härliga reduceringssystemet från Speltjänst och kan med ett enda enkelt villkor minska ner kostnaden/radantalet med 480 kr/rader. Vårt villkor är att minst två av fyra utvalda tecken ska falla på plats. Se mer via spelförslagslänken!

Färdigt spelförslag för 816 kr finns här! >>>

Nedan finns andelsspel i olika prisklasser. Haka på ett team i härlig form!

Miljongängets Mega ET, 2775 kr/st

Miljongängets Stora ET, 1313 kr/st

Miljongängets Miljonjakt 875 kr/st

Miljongängets Spiksystem, 365 kr/st

Miljongängets Lilla ET, 96 kr/st