Vitality – ENCE

Vitality rekas återigen!

Jag väljer Vitality för tredje gången i den här turneringen. 3/3 dessutom. Det första spelet spelades mot Navi och då förlorade man med 2-1. Men som jag också nämnde i min senaste rek så var det bara rena oturen att Vitality inte stängde matchen och vann med 2-0 dessutom. Man slarvade en storledning på karta 2. Och därför valde jag spel på Vitality i matchen där på – mot NiP till 1.72x – och det spelet satt hur enkelt som helst. Vitality bokstavligt talat körde över svenskarna.

så, härnäst mot ENCE och Vitality spelas alltså igen. ENCE har bara spelat en match och den vann man mot Navi snyggt med 2-0. Navi är lite skakiga, eller väldigt instabila och det är många mindre lag som har besegrat världstvåan den senaste veckan. ENCE ska såklart fortfarande ha cred för en fin insats och en grym vinst.

Men, Vitality är bättre. Vitality spelar bra. ENCE har sina moments – såsom mot Navi – men det är inte ofta man håller en stabil nivå under flera matcher. Vitality är ett topplag, det är inte ENCE.

Ett fint odds – tvekar inte!

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: vl