GALOPP – FRANKRIKE – SÖN 2 AUG

Vi har ett Group 1 lopp för ston på dagens program. Intressant lopp med några 3-åringar som med sin viktlättnad skall ta sig an den stora favoriten i loppet som är 4 år.

***

DEAUVILLE (FR) – UK-Tid
1:35 Darley Prix de Cabourg (Group 3) (2yo) 6f
2:50 Prix Rothschild (Group 1) (3yo+ Fillies & Mares) 1m
3:25 Prix de Tourgeville (Listed Race) (3yo Colts & Geldings) 1m

DEL MAR (USA)
2:30 Clement L Hirsch Stakes (Grade 1) (3yo+ Fillies & Mares) (Dirt) 1m½f

***

Vill någon läsa om ovanstående lopp så är ni välkomna till min blogg.
https://ibetmylife.wordpress.com

Startlista/Jockey färger
https://www.racingpost.com/racecards/

ATG har sändning och spel till Deauville.

***

2:50 PRIX ROTHSCHILD (GROUP 1) (3YO+ FILLIES & MARES) 1M
(Watch Me / 1.80) är den i fältet som har vinnade Group 1 form genom sin vinst i Coronation Stakes (2019) till oddset 21 gånger. Startade upp årets säsong med en lätt seger till 1.70 i ett Listed lopp här i Deauville över 1 600 meter. Kommer söka ryggar för att avlossa sin vassa speed till slut Det kan bli tufft för 3-åringarna att försöka hålla emot.

Tränaren Graffard låter nöjd: She has certainly come forward for her comeback run and is in super form, so all the lights are green. Physically she did very well from three to four and she is a beautiful filly.

Finns några intressanta 3-årigar med i loppet som får vikt av den 4-åriga favoriten.

(Summer Romance / 6.00) engelsk gäst som årsdebuterade i 1000 Guineas Stakes där hon låg mest i kön (8a). I senaste starten på Epsom tog hon ledningen i ett Group 3 lopp och vann relativt enkelt från ledningen. Ett snabbt underlag ser ut att gynna henne. Stallet har bra statistik när de startar i Frankrike.

(Speak Of The Devil / 6.50) gjorde sin senaste start i Prix de Diane Longines över 2 000 meter. Ett Group 1 loppet som höll hög klass där hon slutade (8a). Var inte så stort slagen med tanke på att hon togs upp 100 meter kvar. Kliver ner i distans nu och det ser ut att passa henne bättre. I starten innan slutade hon 2a i Group 1 loppet Poule d’Essai des Pouliches som reds under dagens förutsättningar. Var inte den starkaste upplagan av loppet men hon avslutade bra efter vissa positionsproblem.

(Know It All / 6.50) irländsk gäst som kommer hit från en seger i ett Group 3 lopp och denna välväxta dam såg bra ut. Gick då upp till dagens distans 1 600 meter och det såg ut att passa.

VINNARSPEL: Watch Me

Jag misstänker att (Watch Me) har för mycket klass för motståndarna trots vikten hon skall ge bort. Funderade länge på om jag skulle kliva in på (Speak Of The Devil) som jag tycker ser intressant ut med jag fegade helt enkelt ut… Om djävulen vinner lär jag inte vara nöjd med mig själv.

***

The post GALOPP – FRANKRIKE – SÖN 2 AUG appeared first on Gamblers vardag.