Atalanta – PSG Champions League Tipset 12/8

Champions League tipset onsdag 12 augusti 2020 delges här inför dagens enda match Atalanta – PSG i Europas ärorikaste fotbollscup. Atalanta – PSG blåser igång 21:00 och ses på TV6, Viaplay och Viasat Sport Premium.

Speltips inför Atalanta – PSG

PSG är stor favorit att vinna i de flestas ögon, så också hos spelbolagen där vinnaroddset för PSG i skrivande stund står i 2.03 gånger pengarna hos Betsson och NordicBet. Men vi är inte alls lika säkra på att det franska stjärnspäckade laget, med bland annat storstjärnor som de franska spelarna Neymar och Thiago Silva i truppen, kommer klara uppgiften särskilt lätt. Visst är PSG´s matchsvit med endast en förlust sedan förste november förra året mäkta imponerande. Sviten betyder en ynka förlust på 34 matcher varav 30 slutat med seger. Däremot talar den närmaste Champions League historien till deras nackdel då det alltid på något sätt halkat ur cupen när man tror att de har alla förutsättningar för att klara sig vidare. Men kanske är det PSG’s tur detta turbulenta år?

Atalantas matchresultat leker man faktiskt heller inte bort. Efter tolv raka matchvinster började man i mitten av juli se lite mer sårbara ut och har under de sista sju matcherna ”bara” vunnit varannan match. Bergamoklubben stod ändå sammantaget för den starkaste ligasäsongen någonsin, till och med bättre än under Glenn Strömbergs glansdagar i klubben från 1984 till 1992. Tänk om man kröner denna säsong med att att ta sig till minst semifinal i Champions League? Men då måste man spela kanske sin bästa fotboll någonsin för att som underdog slå ut svårslagna Paris SG. Men med en urstark defensiv och lite flyt i ett och annat anfall så kan det gå vägen.

Målsnål tillställning väntar vi oss i Atalanta – PSG och tippar därför på att det görs under 3.5 mål i matchen till oddset 1.61 @ Bet365 >> 100 % Bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Svensk lillördagsfotboll 12/8

Allsvenskan
19:00 Djurgårdens IF – Mjällby AIF
19:00 Malmö FF – Örebro SK

Superettan
19:00 GAIS – Degerfors IF
19:00 IK Brage – Norrby IF
19:00 Jönköping Södra – Dalkurd FF
19:00 Ljungskile SK – AFC Eskilstuna
19:00 Trelleborgs FF – Västerås SK

 

Inlägget Atalanta – PSG Champions League Tipset 12/8 dök först upp på Svenskt Spel.