Sevilla – Inter Europa League Final 2020-08-21

Det råder ingen tvekan om valet av fredagsnöje 21/8 när Sevilla – Inter möts i Europa League final 21 augusti 2020. Europa League finalen spelas inför tomma läktare på RheinEnergieStadion i Köln och direktsänds på TV-Kanal 9 med avspark kl. 21:00. Betta på odds både innan och live under matchens gång hos Unibet eller Bet365.

Speltips Sevilla – Inter 21/8

Sevilla FC har på sin slutspelsväg till Europa League finalen slagit ut Roma, Wolverhampton och Manchester United. Inter har samtidigt avfärdat Getafe, Leverkusen och Shakhtar för att ta sig till dagens finalmatch. Ingen tveksamhet råder kring att båda lagens offensiva kvaliteter är stora. Både Sevilla och Inter har också många spelare som inte räds att testa motståndarmålvakten. Även om tex Romelu Lukaku i Inter har varit en grym målskytt senaste tiden så står inte något av lagen och faller om någon enstaka spelare inte lyckas med sitt målskytte. I de här slutspelsmatcherna har vi fått se en mängd olika målskyttar i respektive lag. Tveklöst är förutsättningarna goda för att vi får se båda lagen göra mål ikväll. Vi tippar därför ett BLGM-spel på Sevilla – Inter till oddset 1.80 @ Bet365.

Vi på Svenskt Spel kommer också spela på liveodds hos bet365 under matchens gång då de erbjuder mänger av liveodds-valmöjligheter vilket dessutom gör matchen ännu mer spännande!

Bet365 erbjuder nya spelare 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter vid första insättningen

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Premiär Ligue 1 2020/2021

19:00 ikväll är det avspark för Ligue 1 säsongen 2020/2021 och Bordeaux – Nantes får äran att vara först ut. Matchen finns att streama live på både Unibet och Bet365. Visst kan den här matchen funka som en härlig förmatch till Europa League finalen som sparkar igång bara kvarten efter Bordeaux – Nantes avslutats.

Totalt nästan fyra timmars spännande fotbollsunderhållning går verkligen inte av för hackor en fredagkväll som denna. Lycka till med era spel vänner!

 

Inlägget Sevilla – Inter Europa League Final 2020-08-21 dök först upp på Svenskt Spel.