Fredagsnattsnöjet NHL Tips & Live Stream 22-23 okt

Sporthelgen är i antågande och ”the big” fredagsnattsnöje 22-23 oktober som vi inleder det hela med är fyra matcher i NHL och vi bistår här också med ett speltips samt NHL live stream inför hockeydrabbningarna. För tydlighetens skull pratar vi om ett hockeynöje som äger rum fredag natt 22/10, lördag morgon 23/10.

Streama NHL hockey live direkt på både Unibet eller Bet365.

NHL live stream 23 oktober 2021

Håll korpgluggarna öppna och låt dig förföras av brutal NHL hockey hela fredagsnatten/lördagsmorgonen via NHL live stream.

NHL fredag natt / lördag morgon:
00:00 Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks
01:00 Buffalo Sabres – Boston Bruins
02:30 Dallas Stars – Los Angeles Kings
04:00 Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers
NHL lördag kväll:
19:00 Ottawa Senators – New York Rangers
19:00 Washington Capitals – Calgary Flames

Regga konto (gratis) hos bet365 och/eller unibet och ta din välkomstbonus, för med pengar på spelkontot kan du streama NHL hockey året runt.

NHL tipset Toronto – San Jose 23/10

Exakt på tolvslaget fredag natt är det nedsläpp i NHL matchen Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks. Hemmalaget Toronto har kommer till spel med två vinster och två förluster i bagaget. San Jose spelarna som bara har två matcher i kroppen har ännu inte fått känna på att förlora den här säsongen. Vi konstaterar att Torontos matcher hittills är målsnåla tillställningar med San Jose öst in puckar i när, totalt nio på två matcher. Vi tror Toronto Maple Leafs i egenskap av hemmalag släpper lite på defensiven till förmån för mer anfallsrik hockey. Och San Jose Sharks lär väl köra på för fullt framåt som vanligt.

Över totalt 5.5 mål tippas med odds 1.86 @Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Fredagsnattsnöjet NHL Tips & Live Stream 22-23 okt

Inlägget Fredagsnattsnöjet NHL Tips & Live Stream 22-23 okt dök först upp på Svenskt Spel.