2017-01-23 MODO Hockey-Timrå IK


2017-01-23 MODO Hockey-Timrå IK
Tar Timrå revansch?

Dags för derby i Hockeyallsvenskan där Modo gästas av Timrå.  Timrå öppnade säsongen extremt bra och låg länge i serieledning men har på senaste tiden haft en väldigt tung period. Modo ligger just nu på en åttonde plats i tabellen och har inte heller dom  presterat så bra som dom borde.  Om vi kollar på hur 1X2 oddsen ser ut är Modo 2,15 och Timrå ligger i 2,85. Modo vann visserligen förra derbyt men det känns som att oddssättarna ändå nedvärderat bortalaget lite väl mycket inför denna match. Jag är dock inne på en annan tanke där jag ser ännu mer värde. Såhär säger Timråtränaren inför derbyt

– Jag vill se mer fysik i spelet och att vi låter adrenalinet pumpa lite. Jag vill att vi visar att vi vill vara med och spela. Den delen kan bli bättre generellt och saknades även mot Västervik senast. Det kan göra att man får drag i grejerna. Det handlar mycket om det tillsammans med att vi behöver få fart på effektiviteten, säger Forsberg.

Källa: Timrå IK-tränarens krav inför derbyt mot Modo: ”Måste få in mer känslor och fysik”

Timrå kommer även rotera i kedjorna inför matchen och jag tror och hoppas på en nytändning för det spel jag är inne på.  Mitt spel idag blir därför  Timrå över 2 mål. Den betalar cirka 1,75 och  det betyder om Timrå gör tre mål eller mer-vinst. Två mål pengarna tillbaka, känns väldigt fin.   Timrå har klasspelare i Pettersson och Dahlén och att de gör över två mål är absolut inte omöjligt, och när det är en sån viktigt match och något lag tar ledningen så måste det jagas.

Lycka till vid rygg!

 

MATCH REK ODDS SPELSTOPP
MODO Hockey-Timrå IK Timrå Ö 2 Mål 1,75 19:00

Inlägget 2017-01-23 MODO Hockey-Timrå IK dök först upp på Rektips.

Tags: