2017-01-24 Frölunda- Karlskrona HK

2017-01-24 Frölunda- Karlskrona HK
Tuff uppgift för Frölunda?

Dags för SHL match mellan ett Frölunda som krigar i toppen och Karlskrona i mitten av tabellen. Tuff match att vänta?

Ishockey, SHL står på schemat där Frölunda möter Karlskrona. Frölunda ligger på en andraplats, samma poäng som Växjö med en match mindre spelad. Karlskrona ligger på en nionde plats i tabellen och har gjort en klart godkänd säsong.

Frölunda har länge ledat serien med marginal men på sistone är det inte riktigt samma segermaskin som vi sett på sistone.  I den senaste matchen förlorade Frölunda hemma i  Scandinavium mot Skellefteå.  Karlskrona kommer ifrån en tuff 4-0 förlust borta mot Växjö och vill kliva in här idag och göra en bra match!

Jag tror Frölunda tar detta ganska enkelt, detta visar marknaden också eftersom de bara ligger i  1,37! Väljer därför att titta på en annan marknad.

Frölunda gör i snitt 2,75 mål per match. Karlskrona gör i snitt 2,02 mål per match. Om Frölunda går ut och spelar sin bästa hockey gör de nog själv tre-fyra mål. Om det däremot blir en tight kamp så visar statistiken ändå att båda lagen gör hyfsat med mål. Jag tycker därför att 1,95 på att det blir över 4,5 mål i matchen känns extremt bra!

Lycka till med era spel idag!

MATCH REK ODDS SPELSTOPP
Frölunda-Karlskrona HK Ö 4,5 mål 1.95 19:00

Inlägget 2017-01-24 Frölunda- Karlskrona HK dök först upp på Rektips.