AC Milan – Cagliari

Jag avslutar helgen med Milan mot Cagliari som blir mitt tredje och sista spel.

Jag tyckte om det jag såg från Milan i premiären. Visst finns mycket att förbättra och sedan ska en viss svensk in i elvan så småningom. Men att vinna o hålla nollan borta mot Sampdoria är i mitt tycke väldigt starkt.

Milan i övrigt har väl gjort ett par ändringar. Inte jättemycket men det kanske är värt att nämna Donnarumma som gick gratis till PSG. Samma med Calhanoglu fast till lokalrivalen Inter. In? Inte mycket där heller. Tomori köptes loss till slut, Diaz lånas ytterligare en säsong, en ny målvakt från Lille samt någon talang här och där från lägre divisioner. Och så klart Giroud från Chelsea, som kan vara en väldigt bra backup-spelare till Zlatan eller #1 ett bra tag framöver då svensken haft mycket skador den senaste tiden och lär heller inte spela konstant när han väl är tillbaka.

Cagliari med sin veteranspelare Joao Pedro ordnade en pinne till slut efter att ha legat under med 0-2 hemma mot Spezia. Brassen gjorde x2 i upphämtningen och matchen slutade 2-2. Spezia fick dessutom ett mål bortdömt för offside i slutet. Cagliari får nog ändå vara nöjda med en pinne trots stora hemmafavoriter på förhand. Kan inte se några jättestora ändringar i laget förutom Kevin Strootman möjligtvis som lånats in från Marseille. Men honom har man väl inte riktigt hört sedan Roma-tiden 13/14 typ.

Såhär inledningsvis tror jag faktiskt att det kan gå bra för Milan. Truppen mår bra förutom Zlatan o Kessie typ, vilket förstås är stora avbräck. Men kan hantera läget utan sina två stjärnor också. Och varför jag nämner inledningsvis är på grund utav att Milan senare under säsongen kliver in i Champions League och då kan det genast bli mycket tuffare. Men nu i början tror jag faktiskt på Milan och att man kan få med sig bra resultat.

2-0 Milan låter som ett bra resultat. Spelar -1.5 mål.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve