Athletic Bilbao – Atletico Madrid

Jag avslutar helgen med ett spel i La Liga mellan Atheltic Bilbao och Atletico Madrid. Vilken spännande match.

Först och främst ska det noteras att både Real och Barca spelar innan den här matchen. Real under lördagen och Barca söndag 16:15. Inte för att det ändringar någonting i mitt val av spel oavsett hur matcherna slutar, ville bara påpeka det helt enkelt.

I skrivande stund:

1. Atletico 73
2. Real 70
3. Barcelona 68

En riktigt spännande avslutning i La Liga. Atletico som haft en galen ledning håller på att tappar detta. Eller? Tre poäng är ingenting längre sett till vilka tuffa matcher Atletico faktiskt har kvar. Bilbao här, Barcelona samt Sociedad för att nämna tre st.

Nu ställs man som sagt mot Bilbao som är en tuff match. Bilbao har först och främst spelat oavgjort i sina 5 senaste La Liga-matcher. Det är väl lite typiskt Bilbao. Ganska defensiva o tråkiga matcher med fåfå mål, många kryss under säsongen. Och när man då möter ett Atletico Madrid som också är ett ganska defensivt lag i grunden så känns det väl som att den här matchen kan bli riktigt tajt, även målsnål?

Jag var inne på att testa krysset först som jag faktiskt tycker har ett bra värde runt 3.40 gånger pengarna. Men Atletico kommer väl vara tvungna att trycka på allt eftersom, och framförallt ifall Real/Barca vinner sina matcher. Framförallt Real Madrid som spelar hemma och kommer med all säkerhet att få med sig full pott. Barca har en tuffare match dock. Jag skippar därför krysset och håller mig till mål, att det inte blir något mål innan minut 35:00. Känns som ett perfekt spel i den här matchen som jag tror kommer vara mycket målsnål.

0-0 alternativt att Atletico Madrid vinner med en boll. Inledningen kommer i alla fall vara målsnål, det känner jag mig säker på.

”Mål före 35:00 minuten” och ni hittar marknaden under ”mål” och skrolla ner till ”tidigt mål”.

Odds 1.83 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve