Barcelona – Bayern München

Stormatch i grupp E mellan Barcelona och Bayern München.

Jag avslutar tisdagen med 4.00 gånger pengarna på att bortalaget vinner med minst två mål. Detta blir mitt tredje och sista speltips för tisdagen.

Känns som en Bayern-kross detta all over again… Kan väl vara så att Barcas lag är så långtifrån ett vanligtvis Barca-material. Jag tror det kommer gå skit för Barcelona rakt igenom och alla skador som laget har gör inte saken bättre.

Och Bayern är igång på allvar. 12-0-vinst i cupen för några veckor sedan. Följde sedan upp med 5-0 mot Hertha Berlin, och i helgen slog man ”en potentiell titelutmanare” med 1-4 på bortaplan. Finns inga titelutmanare i Tyskland. Bayern har säkrat guldet där innan ligan ens har startat. Lewan är på G i vanlig ordning och leder skytteligan med sex ligabaljor. Ingen skräll där heller. En spelare jag vill lyfta fram är Jamal Musiala som ser riktigt intressant ut. 18 år gammal och fortsätter tysken såhär så blir det nog svårt att hålla honom utanför elvan. En ruggig talang.

Finns egentligen inte mycket mer att säga. Jag tycker inte Barcas lag är något bra. Finns få spelare där som håller en hög nivå, en nivå likt Bayerns. Busquets är väl en som jag fortfarande håller högt personligen. Depay kanske med tanke på hans form. Fati är intressant, men han har varit långtidsskadad och är än inte tillbaka. Sen, njaa inte sådär jättemycket. Min personliga åsikt.

Jag säger akta er för kross. HCP -1.5 mål till 4.00 gånger pengarna är lätt värt en insats.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: davve