Barcelona – Real Sociedad

Målskyttespel i La Liga. Barcelona mot Real Sociedad.

Jag satte några Depay-spel i fjol när han spelade i Lyon och jag tänker kliva in på honom i den första omgången i La Liga, i hans första tävlingsmatch med FC Barcelona.

Depay är den spelare som jag tror kommer ta det största klivet i Barcelona efter att Messi lämnat. Det finns andra duktiga spelare och andra målskyttar också, men inte i Depays kvalité enligt mig..

Griezmann, njaa, Braithwaite njaa, hyfsade spelare och framförallt den förstnämnda. Jag håller väl inte fransmannen alls högt och har aldrig riktigt sett honom som en superhet spelare. Tycker samtidigt inte varit nått bra i Barca under sin korta tid i klubben.

Jag säger Depay. Jag säger att Depay blir den spelaren man kommer förlita sig mest på. Ronald Koeman känner honom väl och jag är säker på att han kommer ge sin landsman en stor roll. Både vad gäller att ta sig in i straffområdet o gå på avslut, frisparkar och även straffar. Depay kan allt det där. Vi såg också vilket otroligt läckert mål Depay gjorde i en av träningsmatcherna. I övrigt har Depay gjort mål i 3/4 matcher med Barcelona hittills och spelat vädligt mycket dessutom. Han är redo.

Jag väljer att inte analysera Sociedad eller Barcelona i övrigt. Det är omgång 1, svårt att veta hur lagen kommer att vara. Lag som Sociedad kommer o går. Grymma ett par år för att sedan vara under isen. Vi får se helt enkelt hur det går för klubben i år. Och vad gäller Barcelona är det väldigt svårt då vi inte sett laget spela utan Messi på 100 år ungefär. Vi får se helt enkelt. Tror hur som att Depay kommer vara en nyckelspelare i Barcelona o vara den spelaren med flest mål i slutet på säsongen.

Jag väljer 2/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: leo