Bayern München – Dynamo Kiev

Napoli gjorde återigen jobbet för mig. Ett ruggigt starkt Napoli vi har i år.

Champions League-dags och jag kliver in på en enkel Bayern-seger när Dynamo Kiev är på besök.

Bayern att vinna båda halvlekarna betalar i skrivande stund 1.72 gånger pengarna. Egentligen inget bra odds för den marknaden, men när det kommer till Bayern ska det mycket till att man inte fixar detta, framförallt på hemmaplan. Och det är väl egentligen ett rött kort eller som skulle sätta stopp för det, exempelvis det man åkte på sin senaste ligamatch mot Furth. 2-0 upp i halvtid, åkte sedan på rött tidigt i andra och gjorde trots det 3-0, men Furth fick ett tröstmål i 87:e.

Som sagt ett rött kort som skulle göra att spelet ej sitter, och knappt det. Innan dess hade marknaden suttit i fem raka Bayern-matcher.

Dynamo Kiev var riktigt nära på alla vinna sin första CL-match. 0-0, 96:e minuten gör man 1-0 men målet blev bortdömt via VAR, tydligen offside. Hade väl kanske heller inte varit ett rättvist resultat då Benfica var det bättre laget. Ligaspelet rullar på för Dynamo Kiev, där är man faktiskt väldigt starka och svårstoppade.

Dock är Bayern på en helt annan nivå för Dynamo Kiev eller snarare för de flesta lagen. Barca har redan fått känna på det i CL, på Camp Nou dessutom. 0-3 slutade den matchen och något liknande lär vi få se på Allianz Arena, om inte högre siffror.

Jag är lite försiktig med insatsen här då man gärna vill ha någonstans runt dubbla pengarna på marknaden. Det är trots allt en svår marknad för många lag att fixa, men inte riktigt för Bayern.

Jag väljer att investera 5/10 på Bayern att vinna båda halvlekarna!

Odds 1.72 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: manja

Tags: