Brest – PSG Live Stream & Speltips 20/8

Det sägs att Lionel Messi kan debutera för sitt nya lag PSG i den tredje ligaomgången mot Brest på fredag 20 augusti 2021. Brest – PSG live stream kommer vara hett eftertraktat och gött är då att du kan streama matchen hos både Unibet och Bet365 i alla dina skärmenheter.

Brest – PSG live stream 20/8

Även om det är just Brest – PSG live stream du är ute efter en fredag som denna så ska du ändå veta om att du också kan streama massor av annan fotboll hos Unibet och Bet365. Ikväll (20/8) innebär det till exempel att Emil Forsberg i RB Leipzig kan avnjutas i mötet med Stuttgart. Se här fredagskvällens toppmatcher som finns att streama live:

20:30 RB Leipzig – Stuttgart (Bundesliga)
21:00 Brest – PSG (Ligue 1)
21:00 Betis – Cadiz CF (La Liga)

Speltips Brest – PSG 20 aug

Messi är något ringrostig då han haft uppehåll från fotboll i ungefär en månad efter att han och Argentina blev mästare i Copa América tidigare i somras. Troligtvis är Messi med i truppen mot Brest men vi kan trots hans storhet inte vara säkra på att PSG-tränaren Mauricio Pochettino låter argentinaren starta matchen. Men är han med i truppen kommer han garanterat åtminstone få speltid och kanske kommer han göra mål i sin debut? En annan målfarlig herre i PSG är ju annars Kylian Mbappé. Med tanke på Brest’s tveksamma inledning av säsongen med oavgjort mot både Lyon och Rennes så finns goda chanser för Mbappé att vara med i målprotokollet. Vi tippar att Mbappé gör mål i matchen till oddset 1.52 @Unibet.

 

Brest – PSG Live Stream & Speltips 20/8

 

Inlägget Brest – PSG Live Stream & Speltips 20/8 dök först upp på Svenskt Spel.