Bulgarien – Frankrike

Ännu en match har jag varit och pillat i, och detta är en match mellan Bulgarien och Frankrike som har matchstart 20:45.

Bulgarien har blandat och gett under gruppspelet, där man efter 8 matcher står på 12 poäng då man vunnit fyra och förlorat fyra. Något som är intressant till denna matchen är att man vunnit samtliga av dessa fyra matcher just på hemmaplan, och man ställs nu verkligen på prov när fjolårets EM-nation kommer på besök med ett otroligt anfallsskickligt lag.

Frankrike tycker jag egentligen inte man behöver säga så mycket om. Man har ett helt otroligt bra lag på papperet, och även en otroligt bred trupp som gör att man kan ställa många olika elvor på plan som ändå håller allra högsta klass. Förra kvalmatchen var verkligen ett bottennapp för Frankrike då man spelade 0-0 HEMMA mot Luxemburg. Hade man tagit tre poäng där så hade man inte varit lika pressade nu, men nu sitter man istället i en sits där Sverige pressar på underifrån med två poängs marginal.

Efter Frankrikes senaste match så var det många besvikna fotbollsfans hemma i Frankrike, och jag tror man gärna vill ta en bekväm seger här ikväll för att bevisa för alla att man är ett topplag i världen. Jag förväntar mig fullt ös från fransmännen och tycker det finns goda möjligheter att Frankrike gör mål i båda halvlekarna.

Jag spelar Frankrike mål i båda halvlekarna till @1.85 hos Marsbet. 3u investeras!

Inlägget Bulgarien – Frankrike dök först upp på Oddsfamiljen.