Cesena jagar uppflyttning…

Oddset, Lördag, 17:e Maj, 2014

Slutet av säsongen närmar sig för flera av Europas ligor, och i vissa länder så betyder motivation mycket. Tycker mig hitta en fin motivationsvinnare i Italien samt ett mycket starkt form-lag nere i Frankrike

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

Mina spel-matcher

1. Reggina-Cesena    2:a

Italiensk Fotboll, Serie B

Cesena är inte ute i jakten på en direkt uppflyttningsplats i Serie B. Man har Empoli 3 poäng före sig som just nu ligger på denna plats och knappast att Cesena har givit upp hoppet med 3 omgångar kvar. Cesena hade en formsvacka i april månad, men har nu kommit tillbaks och vunnit 3 raka utan insläppt mål. Reggina har inte vunnit i ligan på 11 matcher och är redan klart för nedflyttning. Man har inte blivit krossade i sina matcher men man har inte det där lilla extra att bjuda till längre. Motivation i Serie B och Italien ska vara en väldigt viktig faktor….

2. Sochaux-Evian    1:a

Fransk Fotboll, Ligue 1

Sista omgången av Ligue 1 och detta är den viktigaste matchen. Förutsättningarna är glasklara…Sochaux måste vinna här för att rädda sig kvar och då blir det på Evians bekostnad. Sochaux`s spurt är imponerande. Laget har tagit 15 poäng på sina 7 senaste ligamatcher och är nästan formstarkast i ligan just nu. Evian kan få tufft att stå emot även om oavgjort räcker. Evians försvarsspel är inte så illa när man spelar på bortaplan men framåt händer inte mycket. Jag tror Sochaux spelar vidare med den hysteriska form man haft och att inget kan nu stoppa laget från att vinna avgörande matchen.

Odds (dubbel): 2,97 hos Nordicbet

Min ranking att den sitter: 44% (mycket bra avkastning)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 6 av 11 spel rätt tippade (+282 kronor eller +28,2% avkastning)

Good luck//Geezer