Champions League kval 28/8

Champions League kval 28/8.

AEK Athen – MOL Vidi FC.

Andra mötet i den serien och Athen kom undan med en 1-2 vinst borta mot Vidi i en väldigt svängig match. Där först Vidi drog på sig ett rött kort i 23e minuten, vilket Athen tog tillvara på och hade en 0-2 ledning i 50e minuten. Men strax därpå, alltså 3 minuter senare, drog Athen på sig ett rött kort dom också. Vilket Vidi inte var lika duktiga på att utnyttja och matchen sluta 1-2.

Dagens match kommer nog inte vara mycket olik förra, förutom resultatet som kommer bli X.

Dinamo Zagreb – Young Boys.

Kraftigt övertag av Young boys i förra matchen, men lyckades inte förvalta sina matcher sina chanser. Detta ledde till att dom bara fick med sig 1-1 till returmatchen i Zagreb. Zagreb som försvarade sig bra borta i Schweiz, kommer med gott självförtroende och har inget att förlora ikväll!

1an på svenska spel ger 2,05 ggr pengarna, värt!

Dynamo Kiev – Ajax.

Ajax manglade ner Kiev i första matchen och har någorlunda bekväma 3-1 med sig från den matchen. Men som alltid i kval är det öppet och hemmamatch för Kiev idag. Som jag anser har stor chans att i alla fall vinna matchen ikväll.

1an på Svenska spel ger härliga 2,58 (mycket bra odds på hemmaplan), TAGET!