CSKA Moskva – Dinamo Zagreb

Hej! Nu testar jag ryska CSKA Moskva i dagens möte mot Dinamo Zagreb från Kroatien! Båda klubbarna är favorit tippade att avancera vidare från grupp spelet, men båda klubbarna har kryssat i premiären.

CSKA spelade oavgjort borta mot Wolfsberger där matchen slutade med 1-1 resultatet. CSKA tippades vinna borta matchen mot Wolfsberger, men trots tidig ledning, så lyckades man inte hålla ledningen innan halvtid. CSKA har studsat tillbaka redan i veckan och det hemma mot Arsenal Tula med hela 5-1! Kroatien Nikola Vlasic nätade två gånger och assisterade till ett mål. han förväntas också starta ikväll. CSKA ser stabilare ut denna säsongen. I ligan håller man andra platsen bakom Spartak Moskva med endast två poäng efter. Formen hos hemmalaget är 3-1-1 på fem senaste matcher med fyra raka matcher utan förlust!

Dinamo spelade oavgjort hemma mot Feyenoord där matchen slutade mållöst. Kollar vi på matchbilden, så missade Feyenoord straff i första halvleken och skapade flera mål chanser. Dinamo backade hem och spelade på kontringar fram tills minut 70. När Feyenoord fick se rött i matchen och spela med en man mindre i sista 20 minuter, då vågade Dinamo kliva framåt! Summering är att Dinamo gjorde en dålig match och nu väntar ännu tuffare motstånd på bortaplan! Dagens Dinamo är inte i närheten av det laget från förra säsongen, när man körde över Atalanta med 4-0 på hemmaplan i Champions league! Anledningen är att man sålt flertal viktiga spelare, men kanske den viktigaste faktorn är att man sparkat tränaren Bjelica redan i mars månad, på grund av privat intressen..

Jag kör på rak hemmaseger och hoppas nu att CSKA tar denna matchen på allvar. Bästa odds hos Nordicbet till 2,07.
Skribent: rekarmannen