Dagens bästa dubbel:

UC Dublin – Cabinteely

Efter en ganska tung start så är Dublin nu inne i en väldigt bra period. Visst, man förlorade senaste matchen lite oturligt efter att ha åkt på ett rött kort i inledningen av andra halvlek vilket ledde till tre insläppta mål inom loppet av 15 minuter.

Men om vi bortser från det så har man vunnit de fem senaste matcherna innan det. På hemmaplan är man väldigt stabila och med den unga Gary O’Neill i högform finns det inte en chans att Cabinteely tar poäng i den här matchen.

Dublin ligger just nu på en 3:e plats i tabellen och vid vinst idag går man upp på en 2:a plats. För Cabinteely ser det inte lika ljust ut, man ligger näst sist med endast 9 tagna poäng. På bortaplan har man 14 raka utan vinst.

Waterford – Limerick

Behövs väl ingen större motivering. Limerick leder ligan överlägset på 43 poäng.
Man har fortfarande inte förlorat en match. 14 vinster och 1 oavgjord. För två månader sen när lagen möttes vann man med 7-2. Det är alltså stora klasskillnader lagen emellan och trots att ligan i princip är avgjord så är jag övertygad om att Limerick kommer gå fullt ut för det ändå. Man har gått ut med att man satsar på att slå något rekord från 1957 genom att gå obesegrade genom hela säsongen.