Dagens Speltips 21/09: Två säkra toppen mot botten-möten!

Två oturliga vändor i CL sedan senast. Juve och Chelsea, rejäla skrällar i mina ögon men framför allt rejäla besvikelser. Idag tycker jag inte att det finns några extrema spikar att gå in på så jag var tvungen att rensa lördagens spelschema i diverse ligor runt om. Hittade en del säkra kort men till tråkigt låga odds. Väljer därför att köra på en dubbel med dessa två, på förhand säkra, matcher.

 

Dagens Speltips:

Nürnberg – Dortmund: 2, Odds: 1.33
Empoli – Padova: 1, Odds: 1.55
TOTALODDS: 2.06

 

Nürnberg – Dortmund
Dortmund ångar på som tåget i ligan även om man fick veta att man lever mot Napoli i veckan. Vet inte om det säger mer om Napolis status i år eller den tyska ligans svårighetsgrad utanför top 4-5? Och med tanke på det så ska det sägas att dagens motstånd, Nürnberg, ligger långt utanför top 4. Först på 16:e plats utan en enda vinst med ett kryss mot tabelljumbon i senaste omgången så det ser inte så ljust ut med andra ord. Andra faktorer jag utgår från spelar in är att Dortmund har ett litet litet försprång på Bayern med 2 poäng. Det gör så klart att fokus finns i laget och 3 poäng är ett måste i princip varje match. Så här tidigt på säsongen har jag även svårt att se att ett elitlag är slitet för att det var matchdag i veckan. 1.33 känns okej, om det hade varit högre hade mina ögonbryn varit högt uppe i pannan och jag väntar mig snarare ett odds under 1.20 på Dortmund här.

Empoli – Padova
Åter igen med temat botten mot toppen så klart! Empoli har snittat 2 mål per match såhär långt… vilket inte är länge i och för sig. Fyra omgångar för att vara exakt. Men under dessa omgångar har man spöat Palermo på bortaplan och endast tappat poäng i form av ett kryss mot Trapani som har startat säsongen riktigt fint. Empoli bör vara aspirant för att gå upp till Serie A i år. Ska inte skryta för mycket men förra året sa jag tidigt att Sassuolo, Verona och Livorno skulle ta klivet upp och i år säger jag Empoli sen tror jag på Siena och Palermo men båda har startat säsongen halvtaskigt så det kan bli att jag ångrar det om några omgångar. Tillbaka till dagens möte. Padova har inlett säsongen uselt, 3 raka torsk och inte lyckats göra ett enda mål, visserligen har de mött bra lag i form av Novara, Palermo och Trapani. Men samtidigt, om man inte håller mot dessa så ska man inte kunna hota Empoli på deras hemmaplan. Inte bombsäker, men till 1.55 är det definitivt något att sätta tänderna i.

 

Hoppas på lite roligare matcher imorgon. Passar även på att PS:a om Atletico Madrid som ser förträffligt starka ut i år och bör vinna sin match i kväll till fina odds över 1.70. / Dubbeln

The post Dagens Speltips 21/09: Två säkra toppen mot botten-möten! appeared first on Dubbla Odds.