Dortmund Bayern Live Stream Tyska Supercupen 2021

Dortmund Bayern live stream och speltips inför finalen i Tyska supercupen 2021: Tyska supercupen 2021 är en engångsmatch som spelas likt en final mellan föregående säsongs Bundesligamästare och vinnarna av den tyska cupen DFB-Pokal. Precis som föregående år så möts i år Borussia Dortmund och Bayern München igen. Förra året vann Bayern med 3-2. Årets finalmatch Borussia Dortmund – Bayern München i tyska supercupen har avspark 20:30 tisdag 17 augusti 2021.

Speltips Dortmund Bayern 17 aug 2021

Som vi skrev ovan så är det ett gyllene tillfälle för Dortmund att ta revansch för förlusten förra året i den tyska supercupen. Bayern München verkar vara ur slag för tillfället medan Borussia Dortmund istället är i kanonform. Och föga förvånade blir vi om vi får se en norsk finalhjälte i Erling Håland. Norrmannen inledde den tyska ligasäsongen lysande när Dortmund i lördags premiärvann över Eintracht Frankfurt med hela 5-2. Håland gjorde två av målen och spelade även fram till två. Fint dagsverke från den glödhete norrmannen. Vi tippar på att Erling Håland blir målskytt i Tyska supercupen till oddset 1.73 @Unibet.

Dortmund Bayern live stream 17/8

Borussia Dortmund har en stor möjlighet att vinna Tyska supercupen 2021. Motståndaren Bayern München har inte övertygat alls, varken i träningsmatcherna i juli eller i Bundesligapremiären mot Mönchengladbach i fredags förra veckan som slutade oavgjort 1-1. Dessförinnan hade det blivit tre förluster och en oavgjord på fyra matcher. Inget vidare med andra ord för att vara regerande ligamästare. Se på Dortmund Bayern live stream direkt i mobilen, paddan, tv’n eller datorn hos Viaplay.

Dortmund Bayern Live Stream Tyska Supercupen 2021

Inlägget Dortmund Bayern Live Stream Tyska Supercupen 2021 dök först upp på Svenskt Spel.