Dragskott.nu utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Dragskott.nu utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Mika Norja, Timrå
Räddningsprocent: 95.
Timrå – som tog full pott den senaste veckan – har ett ganska bra läge i topp åtta-kampen, vilket till viss del är Mika Norjas förtjänst. Norja var framför allt vass mellan stolparna när Tik bortabetvingade Vita Hästen.


***

Backar

Jonathan Pudas, Karlskrona
Mål: 0. Assist: 2.
Karlskronas största utropstecken på backsidan fortsätter att övertyga. Jonathan Pudas var bland annat involverad i vinstmålet i bortasegern mot AIK.

Per Helmersson, Västerås
Mål: 1. Assist: 0.
Den rutinerade backen har svarat för en mycket stark prestation i framför allt defensiven den senaste tiden. En av härförarna när Västerås nollade Mora på bortaplan.

***

Forwards

Mark Hurtubise, Björklöven
Mål: 1. Assist: 4.
Den SHL-meriterade forwarden fortsätter att leverera i offensiven. Mark Hurtubise höll hov i bortamatchen mot Bik Karlskoga genom att svara för fyra poäng – däribland segermålet – och noterades även för en pinne i hemmasegern mot Asplöven.

Stefan Öhman, Björklöven
Mål: 4. Assist: 1.
Beträffande heta Björklöven-spelare. Matchens kung i Nobelhallen. Fyra (!) fullträffar får betraktas som en mäktig prestation.

Kelsey Tessier, Karlskrona
Mål: 1. Assist: 2.
Den AHL-meriterade liraren har inte direkt varit någon hit sett till de väldigt höga förväntningarna i Karlskrona-tröjan hittills, men är onekligen på rätt väg. Tre poäng på de två senaste matcherna imponerar och Kelsey Tessier blev matchvinnare hemma mot Bik Karlskoga.