Elfsborg smyger i vassen…

Oddset, Tisdag-Onsdag, 6-7:e Maj, 2014

Med litet utbud både på Tisdag och Onsdag så slår jag ihop de båda dagarna och hittar ett prisvärt spel (dubbel). Söndagen blev en ny framgång och nu ligger jag på 3 raka speldagar med plus.

Min inriktning blir att hitta en singelmatch eller en kombination som ger mer än 2,00 ggr pengarna och som man bedömer att möjligheten att gå in är tillräckligt hög. Jag kommer också att ranka procenten på hur trolig mitt spel kommer att sitta.

Spelbloggare.se startade 2010 och har sedan dess samlat in de senaste speltipsen från Sveriges främst experter. Dagligen publiceras det runt 10-15 speltips och den stora bredden gör att det finns speltips till de flesta stora ligor och sporter dagligen.

Vi har nu blivit utvalda att få våra speltips listade hos Spelbloggare.se. Vi är väldigt glada att synas bland Sveriges absolut främsta bettingexperter. ” http://www.spelbloggare.se

1. Auxerre-Le Havre    1:a

Fransk Fotboll, Ligue 2

Den fina gamla plantskolan Auxerre ligger farligt till strax nedanför nedflyttningsstrecket. Hemma-spelet har varit ganska okej under säsongen och nu måste man nästan ta 3 poäng för att inte sätta sig i en riktigt besvärlig situation. Le Havre har ingenting att spela för och frågan om dom kan uppbringa rätt vilja här. Laget har bara vunnit 4 av sina 15 senaste matcher, och har väl egentligen inget särskilt intresse av att sparka ur Auxerre ur serien. Jag tror hemmalaget ”brinner” mest och tar en viktig 3-poängare.

2. Elfsborg-Mjällby    1:a

Svensk Fotboll, Allsvenskan

Ser ut som att Elfsborg är lite bortglömda kring tips som mästare denna säsong. Ändå har man gjort det relativt bra så här långt med enda förlusten som kom i inledningen mot Åtvidaberg. Hemma brukar inte Elfsborg släppa många poäng ifrån sig, och Mjällby känns trots segern senast som en kandidat för de nedre tabellregionerna.. Tror att Elfsborg inte underskattar motståndet som man ibland tenderar göra, och nu går man får säkra(?) 3 poäng.

Odds: 2,43 hos Bet365

Min ranking att den sitter: 44% (knappt godkänd avkastning)

Min insats: 100 kronor

Totalt: 3 av 5 spel rätt tippade (+228 kronor eller +22,8% avkastning)

Good luck//Geezer