Espanyol – Atletico Madrid

Skapar mitt första spel den här säsongen. Espanyol mot Atletico Madrid.

Skapade massvis med spel förra säsongen som ni säkert vet och väldigt många på Atletico Madrid. Tycker kombinationsspel på Atletico Madrid fungerar väldigt bra. Kombinerar oftast med ett underspel och den här matchen känns som ett perfekt val och vi får otroliga 3.60 gånger pengarna dessutom.

Först, Atletico Madrid att vinna. Kan nog bli ganska svårt med tanke på att Epsnayol visat sig vara starka bakåt, men å andra sidan har man heller inte mött någon jättebra motståndare ännu. Villarreal kanske, men deras offensiv har väl knappast varit bra heller. Att möta Atletico Madrid blir ett stort test för nykomlingarna, som dessutom ligger på NOLL mål efter tre spelade matcher.

Andra valet blir under 2.5 mål. Och detta med anledning till det jag nämnde ovan i princip. Esoanyol har visat sig starka bakåt och har bara släppt in ett enda mål men har heller inte gjort något mål. Och Atletico är väl egentligen inte det bästa laget på att bryta ner försvaret i mitt tycke, mycket på grund utav Diego Simeones spelstil som inte tillåter sina spelare spela allt för offensivt. Det ska vara fokus bakåt och samtliga spelare ska springa.

Ska vi kanske säga 0-1 kanske 0-2? Espanyol som inte gjort något mål kommer nog heller inte göra ett mot ett superstarkt Atletico i defensiven. Här blir det nog väldigt målsnålt, men Atletico drar det längsta strået? Tycker oddset på detta är super.

Skapar spelet hos Bet365:

Match – Resultatet blir Atletico Madrid
Under 3 mål i matchen för båda lagen kombinerat

Notera att marknaden heter under 3 mål när man skapar spel är desamma som under 2.5 mål, dvs får max bli två mål i matchen.

Spel: Atletico + Under 3 (u2.5) mål i matchen

Insats: 4/10

Odds 3.60 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela o streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.
Skribent: larssonl